// ۱۵ مهر ۹۶ ، ۰۳:۰۱

قارچ به عنوان یکی از منابع غذایی بشر همواره دارای جایگاه خوبی در نمودار تغذیه انسان دارد و حالا  یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که خواص موجود در قارچ و مصرف منظم آن که یک غذای فراسودمند یا عملگرا است ، سبب رشد رشته‌های عصبی در مغز و کاهش یا به تاخیر انداختن ابتلا به بیماری‌های مرتبط با سن می‌شود. 

خواص موجود در قارچ اگر چه توسط کارشناسان تغذیه بارها برایم مردم معرفی و تشریح شده است اما با توجه به این که شیوع بیماری‌های عصبی مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر در جهان رو به افزایش بوده ، به دلیل خواص موجود در قارچ که  از بروز آلزایمر جلوگیری می کند ، مصرف مداوم آن در طول هفته توصیه شده است.

خواص موجود در قارچ

خواص موجود در قارچ  که در پژوهشی زمان بر مورد مطالعه قرار گرفته است ، بر مبنای آن نشان می‌دهد که قارچ‌های خوراکی و دارویی حاوی ترکیبات فعال زیستی هستند که دارای فواید عصبی و شناختی برای محافظت در برابر محرک‌های عصبی مانند التهاب بوده که با بیماری‌های عصبی در ارتباط است.

به گفته محققان پژوهش خواص موجود در قارچ ، قارچ دارای خواصی مانند آنتی اکسیدان ، ضد تومور، ضد ویروس، ضد سرطان ، ضد التهاب، ضد میکروبی و فعالیت های ضد دیابت است.

قارچ با خواص ضد التهابی که دارد می‌تواند به عنوان غذاهای فراسودمند برای سرکوب التهاب، که منجر به بسیاری از بیماریهای مزمن مرتبط با سن، از جمله بیماری‌های عصبی استفاده شود.

خواص موجود در قارچ

درمان بیماری‌های عصبی با دارو دارای بسیاری از عوارض جانبی بوده و تنها یک تاخیر کوتاه مدت در پیشرفت بیماری ایجاد می‌کند و البته محققان این پژوهش به دنبال یافتن مواد غذایی دیگری نیز هستند که از سیستم عصبی محافظت می‌کند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

دیدگاه ها ۰ هیچ نظری هنوز ثبت نشده است