اپلیکیشن شاد
- دانلود برنامه شاد
- دانلود اپلیکیشن شاد
- برنامه شاد آموزش و پرورش
- اپلیکیشن شاد نصب
- اپلیکیشن شاد برای ایفون
- اپلیکیشن شاد برای ویندوز
- اپلیکیشن شاد اموزش و پرورش
- اپلیکیشن شاد چیست
- اپلیکیشن شادی
- اپلیکیشن شاد متوسطه دوم
- اپلیکیشن شاد برای معلمان
- نرم افزار شاد مدارس
- نرم افزار شاد برای ویندوز
- نرم افزار شاد ios
- نرم افزار شاد برای ایفون
- نرم افزار شادی
- نرم افزار شاد برای لپ تاپ
- نرم افزار شاد آموزش پرورش
- نرم افزار شاد روبیکا
- دانلود برنامه شاد با لینک مستقیم
- دانلود برنامه شاد برای کامپیوتر
- دانلود برنامه شاد برای ایفون
- دانلود برنامه شاد آموزش پرورش از بازار
- دانلود برنامه شاد آموزش پرورش برای ایفون
- دانلود برنامه شاد برای لپ تاپ
- دانلود برنامه شاد برای لب تاب
- دانلود برنامه شاد برای ios
به دنبال تعطیلی مدارس و مشخص نبودن زمان بازگشایی مدارس ، آموزش و پرورش تصمیم گرفت تا با فراهم کردن بستری برای آموزش از راه دور ، عقب افتادن روند آموزش دروس را جبران کند. در این زمینه سامانه ای با عنوان شاد ایجاد شده است که در آن ، معلم کلاس های خود را از جایی که متوقف شده بود ، به صورت آنلاین ادامه می دهد و دانش آموزان موظفند در ساعت های برگزاری این کلاس ها ، در گروه مربوطه حاضر باشند. زیرا اگر بدون هماهنگی در کلاس های آنلاین شرکت نکنند ، برای آن ها غیبت ثبت می شود.
سامانه شاد ابتدا به صورت یک سایت بود اما ورود به آن مشکلات زیادی برای مخاطبان به همراه داشت. با گذشت زمان ، اپلیکیشن شاد و هم چنین نسخه تحت وب آن ایجاد شده است و در دسترس تمامی دانش آموزان قرار دارد.
برای دانلود برنامه شاد روی ادامه مطلب کلیک کنید
دانلود اپلیکیشن شبکه آموزشی دانش آموزی
نرم افزار سامانه شاد از سایت shaddl.medu.ir قابل دریافت می باشد اما برای سهولت دسترسی به آن ، لینک دانلود مستقیم اپلیکیشن را در ادامه قرار داده ایم که یک کلیک بر روی آن ، دانلود خودکار نرم افزار را آغاز می کند.
سیستم عامل مورد نیاز برای ورود به سامانه شاد آموزش و پرورش ، اندروید با نسخه 4.4 به بالا می باشد و به زودی نسخه ios این نرم افزار نیز راه اندازی می گردد.
راهنمای ورود به نسخه تحت وب سامانه شاد
دانش آموزانی که به هر دلیل به نسخه اندروید اپلیکیشن شاد دسترسی ندارند ، می توانند از برنامه شاد تحت وب آن استفاده کنند. در این راستا ابتدا باید وارد سایت shadweb.iranlms.ir شوند که لینک آن در ادامه مشاهده می گردد.
لینک مستقیم ورود به سامانه شاد – نسخه تحت وب
سپس باید شماره تلفن همراه خود را ثبت کنند تا کد فعال سازی ورود به سامانه برای آن ها ارسال گردد.
پس از درج کد فعال سازی ، دانش آموزان وارد محیط تحت وب سامانه شاد می شوند و باید از سمت راست صفحه ، گزینه ” ورود دانش آموز “ را انتخاب نمایند تا به صفحه احراز هویت منتقل شوند.
در این مرحله نیز اطلاعاتی از قبیل کد ملی ، سریال شناسنامه و تاریخ تولد باید درج شوند و در صورت صحت آن ها ، لینک ورود به گروه های کلاسی برای دانش آموزان فعال می گردد.
پس از تکمیل فرآیند احراز هویت ، دانش آموزان به طور رسمی در سامانه شاد شناخته می شوند و گروه های درسی برای آن ها قابل مشاهده می باشند.
پیش از راه اندازی سامانه شاد ، آموزش دروس برای دانش آموزان از طریق رسانه ملی ، انجام می شد و هم چنان نیز ادامه دارد. لازم به ذکر است که اگر ساعت و زمان پخش کلاس دانش آموزان در تلویزیون با ساعات برگزاری کلاس های درسی آن ها تداخل داشته باشد ، می توانید محتوای آموزشی ذخیره شده در سامانه شاد را دریافت کنید و نگران از دست دادن مباحث درسی در آن ساعت نباشید. اگر برای ورود به سامانه شاد با ارور برنامه شاد مواجه می شوید ، بر روی لینک مربوطه کلیک کنید و از نحوه برطرف کردن آن ها آگاه شوید.
سوالات متداول
1- آیا چند دانش آموز می توانند با یک شماره تلفن همراه ، وارد اپلیکیشن شاد شوند؟
بله اما احتمال بروز خطا توسط دانش آموزان در این حالت ، بر عهده والدین آن ها می باشد.
2- نسخه ios اپلیکیشن شاد چه زمانی منتشر می شود؟
با توجه به این که نسخه اندروید و تحت وب این شبکه آموزشی دانش آموزی منتشر شده است ، به زودی نسخه ios آن نیز راه اندازی می گردد.
3- آیا امکان ذخیره سازی محتوای آموزشی در اپلیکیشن شاد وجود دارد؟
بله این امکان وجود دارد و دانش آموزان می توانند پس از برگزاری کلاس های درسی ، به آن ها دسترسی داشته باشند.
برنامه شاد چیست
با توجه به شیوع ویروس کرونا و توصیه وزارت بهداشت بر قرنطینه خانگی و به حداقل رسوندن رفت و آمدا جهت حفظ سلامتی افراد ، آموزش و پرورش اقدام به تعطیلی مدارس کرد و تصمیم بر این بود که آموزش دانش آموزا از طریق شبکه های تلویزیونی انجام بگیره و امید بر این بود که این آموزش مجازی بتونه جای خالی آموزش توسط معلمای کشور رو بر طرف کنه . با این حال تمایل بیشتر دانش آموزا و معلما به استفاده از پیام رسان ها و نرم افزارای شبکه های مجازی برای آموزش بود . به همین دلیل بعد از گذشت مدتی وزارت آموزش و پرورش طی اطلاعیهای از بهرهبرداری " شـاد " پلت فرم اختصاصی این وزارتخانه خبر داد . آموزش و پرورش برای این که بتونه محیطی ایمن و اختصاصی برای دانش آموزا و معلما مهیا کنه اقدام به ایجاد پیام رسان اختصاصی آموزش و پرورش با عنوان نرم افزار شاد کرد تا مدیرا ، دبیرا و دانش آموزا بتونن از طریق این اپلیکیشن ، آموزش مجازی خودشون رو داشته باشن . از ۲۲ فروردین ماه ورود مدیرا ، معلما و دانش آموزا دوره ابتدایی به پلت فرم اختصاصی آموزش و پرورش آغاز شده و تا اواسط هفته آینده ادامه داره .
این نرم افزار با پیگیریهای مستمر وزیر آموزش و پرورش و همکاری وزارت ارتباطات ، دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی ، مساعدت دانشگاه صنعتی شریف و تلاش شبانه روزی تیم فنی ، اجرایی و حقوقی پلت فرم اختصاصی آموزش و پرورش به نام SHADAP با مالکیت و مدیریت وزارت متبوع ، تو مرحله بهره برداری قرار گرفت .
با توجه به این که تعداد زیادی از مدیرا و معلما و دانش آموزا با محیط این نرم افزار آشنایی ندارن تو این مقاله علاوه بر ارائه لینک دانلود این نرم افزار ، راهنمای نحوه نصب و استفاده مدیرا و معلما و دانش آموزا از اپلیکیشن شاد توضیح داده شده .
راهنمای دانلود و نصب و ورود به نرم افزار شاد
با ساخته شدن نرم افزار شاد یکی از مهم ترین سوالایی که ذهن دانش آموزا و کادر آموزش مدارس رو به خودش مشغول کرده نحوه دانلود ، نصب و راه اندازی نرم افزار شاده . مدیرا ، معلما و دانش آموزا اول باید اقدام به دانلود نرم افزار شاد کرده و بعد از اون ، نصب و عضویت تو این اپلیکیشن رو انجام بدن .
نرم افزار شاد در ابتدا فقط برای سیستم عامل اندروید ساخته شد و با توجه به درخواستای زیاد اولیا مبنی بر استفاده از این نرم افزار بر روی سیستم عامل ios ( آیفون ) و کامپیوتر های شخصی ، آموزش و پرورش اقدام به برنامه نویسی دوباره این نرم افزار برای استفاده در کامپیوتر های شخصی و هم چنین برنامه نویسی جدا برای سیستم عامل ios که مورد استفاده در گوشی های آیفونه ، کرد در حال حاضر این نرم افزار قابل استفاده در گوشی های اندروید و سیستم های کامپیوتری هست ولی هنوز برای گوشی آیفون قابل استفاده نیست . برای دانلود راحت تر نرم افزار شاد می تونین با توجه به سیستم عامل دستگاهی که می خواین ازش استفاده کنین از طریق لینک های زیر اقدام کنین .
سیستم عامل | لینک دانلود |
اندروید | کلیک کنید |
ios | به محض فعال شدن لینک دانلود اینجا گذاشته میشه |
نسخه تحت وب |
همونطور که گفتیم علاوه بر برگزاری کلاس های مجازی از طریق پیام رسان های داخلی ، آموزش و پرورش ، آموزش دانش آموزا رو از طریق برنامه های تلویزیونی تو دو شبکه چهار و آموزش هم انجام میده برای اطلاع از جدول زمانی برنامه های آموزشی هر روز از طریق تلویزیون حتما مقاله زیر رو بخونین .
بعد از نصب این اپلیکیشن ( برای دسترسی راحت تر لینک دانلود اپلیکیشن شاد تو همین مقاله قرار داده شده ) باید عضو این پیام رسان شده تا بتونین از مطالب درسی کانال خودتون استفاده کنین . در ادامه راهنمای تصویری نصب نرم افزار شاد براتون آورده شده :
- راهنمای تصویری نصب و ورود به نرم افزار شاد :
1- نصب و کلیک روی گزینه "ورود به برنامه"
2- وارد کردن شماره همراه و کلیک روی گزینه "ورود" ( توجه داشته باشین که شماره تلفن همراهی که وارد می کنین همون شماره تلفنی باشه که تو سامانه های سناد و یا همگام مدارس ثبت شده )
3- وارد کردن کد احراز هویت که به شماره همراهتون پیامک شده و کلیک روی دکمه "ورود"
4- وارد کردن نام و نام خانوادگی خودتون و انتخاب عکس پروفایل در صورت تمایل
5- انتخاب گزینه ورود مدیر / معلم / دانش آموز بر اساس نقشی که تو مدرسه دارین
7- با انتخاب نقش خود دانش آموزان می تونین وارد کانال مربوط به کلاس و یا مدرسه خودتون بشین
راهنمای ورود مدیران به نرم افزار شاد
وظیفه ساخت و ایجاد کانالای درسی هر مدرسه تو اپلیکشن شاد به عهده مدیر مدارسه . تمام مراحلی که یک مدیر برای راه اندازی این اپلیکیشن لازم داره و باید انجام بده شامل مراحل زیر میشه :
در صورت ناقص بودن یا وارد نشدن اطلاعات معلما ( شامل کد ملی و شماره همراه ) ، کلاس ها و دانش آموزا در سامانه دانش آموزی ( سناد ) ، مدیر مدرسه باید نسبت به تکمیل این اطلاعات اقدام کنه . ️در صورت تکمیل بودن این اطلاعات ، نیازی به ورود به سامانه سناد نیست و مستقیما به مرحله دوم برید .
اپلیکیشن شاد رو از طریق لینک http://Shaddl.medu.ir دانلود و روی دستگاه هوشمندتون نصب می کنین .
- بعد از نصب برنامه ، لازمه که مدیر وارد اپلیکیشن شاد شده و با وارد کردن شماره تلفن همراه خود و دریافت پیامک تایید و ارسال اون در اپلیکیشن ، وارد این اپلیکیشن بشه . ( دقت کنید که شماره تلفن همراه مدیر باید دقیقا همون شماره مشخص شده تو سامانه سناد باشه و هم چنین خط تلفن مدیر روشن باشه )
- بعد از وارد کردن شماره همراه و کلیک روی گزینه "ورود" ، از طرف آموزش و پرورش به شماره همراهتون یک کد احراز هویت ارسال میشه که با وارد کردن اون و کلیک روی گزینه "ورود" وارد مرحله بعدی میشین .
- بعد از ورود اولین کار وارد کردن نام و نام خانوادگی خودتونه . ( توجه داشته باشین که این نام برای تمامی مخاطبین شما اعم از معلما ، دانش آموزان و اولیا نمایش داده میشه )
- گزینه « ورود مدیر / معلم / دانش آموز » رو انتخاب کنین تو کادر نمایش داده شده ، نقش «مدیر» رو انتخاب کنین و بعد از اون ، تو کادر جدید ، کد ملی خودتون رو وارد کرده و روی دکمه تایید کلیک کنین .
- تو کادر جدید ، گزینه « مشاهده لیست مدارس » رو انتخاب کرده و مدرسه مورد نظرتون رو تعیین کنین .
- گروه های کلاسی مدرستون ایجاد شده و برای همه معلمای مدرسه قابل دسترسیه . تو کادر باز شده ، با انتخاب گزینه « مشاهده لیست گروه های کلاسی » می تونین فهرست کلاس ها رو مشاهده کرده و یا به داخل کلاسا مراجعه کنین . ️همچنین شما صاحب (owner) همه گروه های کلاسی هستین و همواره تو همه اون ها عضو خواهید بود .
- تو تاریخ اعلام شده در شیوه نامه ارسالی وزارت آموزش و پرورش ، معلمای مدرسه خودتون رو به عضویت تو این اپلیکیشن دعوت کنین .
- بعد از اتمام ثبت نام معلما ، در تاریخ اعلام شده تو شیوه نامه ارسالی وزارت آموزش و پرورش ، همه دانش آموزای مدرسه رو به عضویت تو این اپلیکیشن دعوت کنین .
علاوه بر پیام رسان اختصاصی آموزش پرورش ( اپلیکیشن شاد ) آموزش از راه دور دانش آموزا از طریق پیام رسان های داخلی نیز ادامه داره که دانش آموزا و معلما برای استفاده از اون باید تو سامانه شاد مدارس احراز هویت نمایند .
ورود به نسخه تحت وب نرم افزار شاد آموزش و پرورش
نسخه تحت وب افزوده شد!
دوستان نسخه تحت وب مناسب کاربران آیفون و کامپیوتر منتشر شده است. برای ورود به نسخه تحت وب یا وب اپ در باکس دانلود پایین صفحه برروی “ورود به نسخه تحت وب پیام رسان شاد” کلیک کنید.
نحوه استفاده از برنامه و شبکه اجتماعی شاد
- ابتدا وارد سایت shad.medu.ir شوید.
- ابتدا در فیلد کد ملی٬ کد ملی خود را وارد کنید.
- سپس اطلاعاتی شامل سری شناسنامه و سریال شناسنامه را وارد فیلد مربوطه کنید.
- تاریخ تولد خود را در فیلد مربوطه وارد کنید.
- بر روی ورود به گروه کلاس من کلیک کنید.
- بعد از انجام این کار وارد گروهی در پیام رسان سروش می شوید.
- دانلود یکی از ۵ برنامه زیر برای امکان استفاده از برنامه شاد الزامی می باشد.
- متاسفانه تا زمان نهایی شدن نرم افزار شاد اطلاعات تکمیل تر وجود نخواهد داشت.
اپلیکیشن و نرم افزار شاد دانش اموزان و مدرسه
برای استفاده از نرم افزار شاد اموزش و پرورش باید یکی از برنامه های آی گپ٬ گپ٬ سروش٬ بله و یا روبیکا را نصب کرده باشید برای این کار بر روی اسم هر کدام از انها کلیک کنید. توجه کنید که این برنامه هنوز به صورت رسمی شروع به کار نکرده است و ممکن است پلتفرم های برنامه شاد دانش اموزان که توسط اموزش و پرورش معرفی شده است تغییر کند در این صورت تمامی اطلاعات لازم را می توانید با بازگشت به همین پست در سایت ایزی پی سی به دست اورید پس پیشنهاد می شود ادرس این صفحه را ذخیره کنید تا در زمان لازم دوباره به ان مراجعه کنید و از اخرین اخبار سامانه شاد آموزش و پرورش مطلع شوید.
اطلاعات تکمیلی پیرامون برنامه شاد آموزش و پرورش shaddl medu .ir
طبق اخبار انتشار یافته پیرامون نرم افزار شاد ٬از تاریخ ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ به مدت نامشخص دانش اموزان و معلمان باید در این پلتفرم فعالیت خود را ادامه دهند. برای ورود به این پلفترم٬ دانش اموزان باید اطلاعات شخصی خودشان( و نه والدینشان) را در این برنامه وارد کنند و معلمان هم همینطور. برای استفاده از این پلتفرم بر روی کامپیوتر می توانید با دانلود برنامه bluestacks شبیه ساز اندروید٬ ان را بر روی سیستم خود نصب کنید. این برنامه یک محیط کاملا مانند گوشی های اندروید برای شما بر روی کامپیوتر ایجاد می کند و در ان می توانید یکی از ۵ برنامه ذکر شده را دانلود کنید و بر روی انها از پلتفرم نرم افزار شاد اموزش و پرورش استفاده کنید.
نرم افزار شاد آموزش و پرورش
برای نصب نرم افزار شاد بر روی ایفون نیز باید از اپ استور و یا برنامه هایی مانند سیب اپ یکی از برنامه های آی گپ٬ گپ٬ سروش٬ بله و یا روبیکا را نصب کنید و مانند توضیحاتی که برای گوشی های اندروید گفته شد نرم افزار شاد را بر روی گوشی ایفون خود در داخل یکی از این ۵ برنامه فعال کنید و از ان استفاده کنید. وارد سایت shad.medu.ir شوید و در ان اطلاعات شخصی خود را وارد کنید و در نهایت بر روی دکمه ورود به گروه کلاس من کلیک کنید تا بتوانید نرم افزار شاد اموزش و پرورش را بر روی گوشی خود اجرا کنید. در صورتی که اطلاعاتی تکمیلی تر برای این پلتفرم منتشر شوید در همین پست ان را با شما در میان خواهیم گذاشت.
اخرین اطلاعیه پیرامون استفاده از ربات شاد آموزش و پرورش
- ابتدا مدیران مدارس باید یکی از ۵ اپلیکیشن (آی گپ٬ گپ٬ روبیکا٬ بله٬ سروش) نام برده شده را به عنوان بستر برای برگذاری کلاس های درس انتخاب کنند و به اطلاع دانش اموزان٬ خانواده ها و معلمان برسانند.
- معلمان و دانش اموزان اپلیکیشن انتخاب شده را باید دانلود کنند.
- روی لینک ورود به بات برنامه شاد اموزش و پرورش در ان اپلیکیشن کلیک کنند:
- ورود به بات شاد در پیام رسان روبیکا
- ورود به بات شاد در پیام رسان آی گپ
- ورود به بات شاد در پیام رسان گپ
- ورود به بات شاد در پیام رسان بله
- ورود به بات شاد در پیام رسان سروش
- ثبت نام خود را در این بات ها انجام دهید و مطابق با راهنمایی داخا برنامه ادامه دهید.
- توجه شود که مدیران ، معاونین مدارس و کارشناسان اداره حضور مجازی در کلاسها دارند.
- برای اطلاعات تکمیلی به لینک زیر مراجعه کنند:
- اطلاع رسانی اداره کل اموزش و پرورش
در لینک بالا اطلاعات کامل و رسمی ربات نرم افزار شاد اموزش و پرورش وجود دارد.
اپلیکیشن شاد نسخه ios
از آنجا که هنوز نسخه رسمی برای IOS منتشر نشده پیشنهاد می شود از نسخه تحت وب برنامه استفاده کنید. برای اینکار کافیست وارد صفحه ی دانلود در پایین صفحه شده و شماره تلفن خود را وارد نمایید تا کد امنیتی به خطتان ارسال شود.پس از اهراز هویت و وارد کردن کد مربوطه وارد صفحه اصلی برنامه خواهید شد و به منوهای برنامه دسترسی می یابید. چنانچه نسخه ی مناسب دستگاههای آیفون ارائه شود، به محض انتشار میتوانید آنرا از همین صفحه بارگیری نمایید.
- ۹۹/۰۲/۰۹
- ۲۹۴ نمایش