پاورپوینت آزمون کلمات فراخوان یونگ
پاورپوینت آزمون کلمات فراخوان یونگ در 25 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 25 |
حجم | 3996 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | پاورپوینت |
توضیحات کامل
پاورپوینت آزمون کلمات فراخوان یونگ در 25 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه آزمون تداعی
معرفی آزمون کلمات فراخوان
روش اجرای آزمون
روش های تحلیل
بخشی از متن
مقدمه
ارسطو عقیده داشت که یکی از خصایص پدیده های روانی این است که مستقل از اراده هستند و در پهنه ضمیر با هم یکی می شوند. این دانشمند خاطر نشان می ساخت که جستار خاطرات هنگامی راحت تر می شود که با احساسات دیگر همراه شود و در این تناسب ممکن است تقارن، تشابه و تقابل نقش مهمی را ایفا کنند. آزمونهای فرافکن بر این مبنا هستند که هنگامیکه اشخاص می کوشند تا محرک های مبهم را درک کنند، تفسیر آنان از این محرک ها بازتابی از احساسات، نیازها، تجارب، رفتارهای شرطی شده پیشین و فرآیند تفکر آنهاست.
هرگونه رابطه آموخته شده بین دو یا چند جزء را "تداعی" گویند. به عبارت دیگر؛ همخوانی، پیوستگی، عملیات جمع، برقرار ساختن رابطه و ارتباط میان محرک و پاسخ یا دو پاسخ متوالی یا دو طرز تفکر را تداعی مینامند. همچنین به یک تجربه روانشناختی خاص که توسط محرک یا حادثه ای برانگیخته شود، تداعی گفته میشود.
یکی از تکنیکهای روانکاوی برای کشف زندگی روانی ناهشیار مراجع، "تداعی آزاد" است. تداعی آزاد، هر نوع تداعی بدون قید بین عقاید، واژهها، افکار و نظایر آنها را گویند. در تداعی آزاد، در دستورالعملهای اصلی که به مراجع داده میشود، از او می خواهند که هر آنچه را در طول یک جلسه روانکاوی به ذهنش می آید، بدون توجه به محتوای منطقی، اخلاقی، جنسی یا پرخاشگرانه، به زبان بیاورد. در آزمون تداعی آزاد، کلمه ای به آزمودنی گفته شده و از او خواسته میشود به نخستین کلمه ای که به ذهنش می رسد، واکنش نشان دهد. اساس این آزمون ساده است، به این معنی که ابتدا کلمه ای را در برابر آزمودنی تلفظ می نمایند. به این کلمه، در اصطلاح "کلمه کلیدی" گفته میشود. سپس از آزمودنی می خواهند با حداکثر سرعت ممکن، اولین کلمه ای را که کلمه کلیدی در ذهن او برانگیخته است بر زبان جاری کند. تفسیر آزمون بر این اساس است که، هنگامی که کلمه کلیدی موجب تداعی کلمه ای بشود که ارزش عاطفی شدید داشته باشد، آزمودنی کم و بیش، بهطور ناخودآگاه می کوشد کلمه ای را جانشین آن سازد که از لحاظ عاطفی خنثی باشد؛ این نحوه رفتار از تغییری که در پاسخ آزمودنی حاصل میشود، آشکار می گردد. بهترین نمودار این حالت، طولانی شدن زمان عکسالعمل است. با این روش می توان فهرست کلماتی را درست کرد که از لحاظ آزمودنی دارای بار عاطفی سنگین باشد. بدین ترتیب عملاً آزمودنی که درباره مسائل جنسی اشتغال خاطر دارد، در مورد کلماتی که از نظر او معنی و مفهوم جنسی پیدا می کنند و کسی که مشکلات عاطفی خانوادگی دارد، در مورد کلماتی نظیر پدر، مادر و امثال آن، زمان عکسالعمل طولانی تری خواهد داشت.
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
- ۰۰/۱۰/۱۲
- ۱۴ نمایش