پاورپوینت درباره ساختمان های با قطعات پیش ساخته و پانل های بتنی
دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 5931 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
قسمت های از متن ها و عنوان های این پاورپوینت :
معرفیسیستم
به کار گیری بتن،به عنوان یک ماده اصلی ساختمانی،نیاز به قالب بندی،داربست و اختصاص زمان برای گیرش،عمل اوری و مقاوم شدن ان دارد.از این رو،از مدت ها قبل،ساخت قطعات بتنی پیش ساخته مورد توجه قرار گرفت و پیشرفت های چشم گیری به لحاظ ارائه انواع سیستم های پیش ساخته حاصل شد.ایراد اصلی استفاده از قطعات پیش ساخته بتن مسلح،در درجه اول،نحوه اتصال قطعات است که یک مشکل سازه ای است،و در درجه دوم،حمل قطعات از کارخانه به محل نصب است که یک مشکل اقتصادی محسوب میشود.مشکل دوم از ان جا ناشی میشود که قطعات بزرگ سنگین و حجیم هستند. لذاهزینه و زمان حمل انها قابل ملاحظه است.به همین دلیل،سعی شده است تا حجم یا وزن و یا زمان حمل قطعات تا حد امکان کاهش یابد.
سیستم ساختمانی،که در این جا مورد بررسی قرار میگیرد،در دهه هشتاد میلادیتحت عنوان[پانل های ساندویچی به روش بتن پاشی در پای کار]به بازار جهانی معرفی شد و در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار گرفت.
لازم به توضیح است اولین نسل این سیستم در سالهای قبل از انقلاب اسلامی در ایران تولید شد و مورد استفاده قرار گرفت. در کشورهای ارائه کننده این سیستم در ابتدا اتریش و ایتالیا بودند.این سیستم،با توجه به ضوابط حاکم در کشورهای نام برده،کاربرد چندانی نداردو محدود به ساخت و ساز محدود ویلایی در خارج از شهر ها میشود.در سالهای بعد،ساخت و فروش ان در کشورهایی مانند چین،افغانستان،عراق،ترکیه،برزیل،ارژانتین،کلمبیا و ایران گسترش یافت.
در سیستم پانل ساندویچی،صفحات متشکل از پانل عایق حرارتی پلی استایرن منبسط یا پلی یورتان همراه با دو شبکه فلزی در طرفین عایق،که به وسیله مفتولهای فولادی مورب به یکدیگر متصل شده اند،یک شبکه فلزی سه بعدی را تشکیل میدهد.
این قطعات پس از انتقال به محل احداث ساختمان،به یکدیگر متصل و از دو طرف به انها بتن پاشیده میشود.از تلفیق پانل و بتن،سازه ساختمان حاصل میشود.
پانلهای سه بعدی 3D-PANEL
دهها سال است که صنعت ساختمان سازی درکشورهای پیشرفته د نیا از حالت سنتی خارج گردیده و روند صنعتی بخود گرفته است ، وسعی گردیده که خصوصیات سبکی ،مقاومت ، یکپارچگی ، عایق بودن ، سرعت در نصب ، سهولت در اجرا و . . . رادرمصالح مصرفی بکار گرفته شود.
کشور پهناور ایران با دارا بودن شرایط اقلیمی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی خاص و
بالا خص قرار داشتن اکثر نقاط کشور در کمربند زلزله خیز جهانی ( واتفاقات چند ساله اخیر ) و کمبود شدید مسکن بواسطه رشد جمعیت کشور و جوان بودن بافت جمعیت ایران ، لازم و واجب است که ما هم از مصالح بهینه شده و سیستم صنعتی تولید مسکن استفاده نمائیم
بیش از چهل سال است که استفاده از پانلهای سه بعدی در کشورهای صنعتی متداول گردیده و در دهه 50درایران نیز مطرح گردید که بدلائلی تا اواسط دهه 70 پیشرفت زیادی نداشته است . امااخیرا توجه زیادی به آن شده است . و سازمان محترم زمین و مسکن هم در سالهای 80 و1381با ا نتشار دو جلد دفتر چه راهنما و مشخصات فنی پانلهای سه بعدی در راه شناساندن آن سعی زیادی نموده است .
پانلهای سه بعدی چیست و چه کاربردی دارد
این پانلها ازصفحات سه بعدی تشکیل گردیده از:
1 – هسته مرکزی که معمو لا از عایق پلی استایرن یا پلی اورتان و یا عایق پشم سنگ و بضخامتهای 5 تا 10 سانتیمتر میباشد .
2- دو شبکه فولادی از مفتول بضخامت 3 میلیمتر چشمه های 8×8 سانتیمتر و بفاصله 1 تا 2 سانتیمتر از هسته مرکزی قرار داشته و بوسیله تعداد زیادی مفتول قطری بهم جوش برقی شده اند .
مراحل هشتگانه نصب 3d-panel
پانلها در کارخانه به ابعاد مورد نیاز که نوع دیواری آن معمولا 1×3متر ی و نوع سقفی آن1×3 و80/0 × 3 متری میباشد تولید و سپس به محل نصب حمل میگردد . پس از نصب از دو طرف در نوع دیواری بابتن ریز دانه ویا بتن سبک به ضخامت 3 الی 4 سانتیمتر پوشش میگردد و در نوع سقفی پس از نصب روی آن به ضخامت 5 الی 7 سانتیمتر بتن ریزی میشود .
انواع پانلهای سه بعدی دیواری
1- پانل سه بعدی دیواری باربر
2- پانل سه بعدی دیواری غیر باربر
پانلهای سه بعدی دیواری
پانلهای دیواری بار بر رادر دیواره سوله ها ، ساختمانهای صنعتی ، دیوارهای محوطه،ساختمانهای بدون استفاده از سازه فلزی یا بتن آرمه(که معمولا یک یا دو طبقه و برای انبوه سازیها میباشد) و . . .استفاده مینمایند .
پانلهای دیواری غیر باربر را در دیوارهای خارجی و داخلی کلیه ساختمانهائیکه دارای سازه فلزی یا بتنیهستند ، اجرا مینمایند و بدلیل سبک وعایق بودن و . . . در برجها و سوله ها بسیار کار برد دارد .
پانلهای سه بعدی سقفی
عرض پانلهای سقفی بین 80 تا 100 سانتی متر است و ضخامت عایق پلی استایرن بکار رفته معمولا 10 تا 15 سانتیمتر میباشد.سقف ها بصورت تیرچه
و پانل استفاده میشود و دیگر جزئیات طبق نقشه های اجرائی خواهد بود
* * * مزایای استفاده از پانلهای ساندویچی * * *
1· ۱ – سبکی دیوارهای ساخته شده از پانلهای ساندویچی در مقایسه با دیگر مصالح
2· ۲ – سرعت حمل و نقل و سهولت نصب و اجرای پانلهای ساندویچی در ارتفاع
3· ۳ – مقاومت زیاد در برابر نیروهای برشی ناشی از زلزله
4· ۴ – عایق در مقابل حرارت ، برودت ، رطوبت و صدا
5· ۵ – مقاوم در برابر آتش سوزی بعلت وجود قشرهای بتونی طرفین پانل ساندویچی
6· ۶ – نفوذناپذیری ساختمان در مقابل حشرات
7· ۷ – امکان حمل و بکارگیری پانلهای ساندویچی در مناطق صعب العبور جهت احداث ساختمان بدون نیاز به کارگران متخصص
8· ۸ – دستیابی به فضای مفید بیشتر بعلت ضخامت ناچیز دیوارهای پانل ساندویچی
9· ۹ – آزادی عمل در اجرای طرحهای متنوع به علت انعطاف پذیری قطعات پیش ساخته پانلهای ساندویچی
10 ۱۰ – صرفه جویی در هزینه پی سازی و اسکلت ساختمانهای بلندمرتبه بدلیل وزن اندک قطعات سقف و دیوار پانلهای ساندویچی
11· ۱۱ – صرفه جویی در هزینه تهویه مطبوع ساختمان در تابستان و یا زمستان بدلیل جلوگیری از تبادل حرارت و یا برودت و در نتیجه صرف انرژی کمتر
12· ۱۲ – افزایش عمر مفید ساختمان و دستگاههای تأسیساتی آن
13 ·۱۳ – عدم نفوذ نسبی آلودگی صوتی و ایجاد آرامش برای ساکنین ساختمان در شهرهای بزرگ
14· ۱۴ – بازگشت سرمایه گذاری در امور ساختمان سازی در کوتاهترین زمان
15· ۱۵ – عبور دادن لوله های آب و فاضلاب و برق و تلفن به سادگی از زیر شبکه پانل و نصب چهارچوب دربها و کلاف فلزی پنجره ها قبل از بتن پاشی و کلاً اجرای تأسیسات ساختمان با کمترین هزینه
16·۱۶ – عدم نیاز به کنده کاری و تخریب تأسیساتی دیوارها و سقف و در نتیجه عدم ایجاد نخاله های انباشته که صرفه جویی در هزینه و وقت را بدنبال دارد .
17 ۱۷ – پس از بتن پاشی طرفین پانلها با ضخامت حداقل 3 سانتیمتر ، پانلها بی نیاز از ملات گچ و خاک میباشد و با اجرای پلاستر گچ ( سفیدکاری ) ، دیوارها و سقف آماده برای نقاشی خواهد بود .
18· ۱۸ – حذف نعل درگاه در سیستم پیشرفته پانلهای ساندویچی .
19· ۱۹ – حمل و نقل پانلهای ساندویچی با هزینه اندک صورت می گیرد . بطور مثال یکدستگاه تریلر قادر است حدود 1000 متر مربع پانل سانویچی را حمل کند .
20· ۲۰ – استفاده از دیوار و سقف پانلهای ساندویچی در ساختمان سازی ، بهره وری مناسب آهن آلات مصرفی را موجب میگردد . بطور مثال باصرف 17 کیلوگرم در متر مربع فولاد بصورت مفتول و میلگرد می توان یک واحد مسکونی یک طبقه را بنا کرد
نقاط ضعف سیستم:
1.در حالت سازه کامل 3Dّّْْْ،محدودیت ارتفاع ساختمان و دهانه های سقف های ان .
2.دیوار خارجی تمام شده نیز بر خلاف جدا کننده های متداول [تیغه گچی یا سفالی]در گروه دیوارهای سنگین قرار میگیرد.
3.ضخامت بالای دیوار های خارجی در مقایسه با دیگر تیغه های متداول.
4.محدودیت ابعاد باز شوها در حالت سیستم کامل 3D[طبق ضوابط طراحی سقف ها و دیوارهای بتن مسلح.
5.عدم امکان بازیافت مصالح و استفاده مجدد.
پشتیبانی 24 ساعته آنلاین در صورت وجود مشکل در روند دانلود و خرید هر کدام از فایل های این سایت با 09214087336